Adatkezelés, Impersszum

 

ADATKEZELÉSI IRÁNYELVEK

 

Az Művill Üzlet – Kasik Lajos ev. kiemelt figyelmet fordít vásárlói adatainak biztonságos, és diszkrét kezelésére.

www.muvillszentes.hu webcímen elérhető webáruházban  (továbbiakban: Webáruház) regisztrált felhasználók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adataihoz csak a webáruház tulajdonosa és üzemeltetője férhet hozzá. Adatait további félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződésben vállaltak teljesítéséhez az szükséges. (Pl.: a csomag kiszállítása esetén a futárszolgálat részére átadásra kerül a Megrendelő neve, postacíme, és a szállítási adatoknál esetlegesen megadott telefonszáma). Ekkor azonban, az alvállalkozók a részükre átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A tárolt személyes adatok köre
A vásárlónak a regisztráció folyamán meg kell adnia egyes személyes adatait, úgy mint név, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám, e-mail cím. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében kérjük és tároljuk. Cégünk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás
A Webáruház vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon. Kérjük, hogy teljes körű és valós regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.

A regisztráció megszüntetése
A Művill Üzlet lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését a jogszabályi előírások betartásával nyilvántartásából.
Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt a Kapcsolat menüpontban megadott címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét, nevét valamint a belépési jelszavát.

Az adatok módosítása
Regisztrált felhasználóink a Webáruházban megadott adataikat bejelentkezés után bármikor megváltoztathatják.